Smarta saker till din bil


Byt backspegel

Byt ut din vanliga backspegel med denna kompletta allt-i-ett Bluetooth backspegeln, med handsfree-samtal mobiltelefon, inbyggd GPS navigering, multimedia on-the-go, DVR funktioner, och en trådlös kamera! Även med en 4,3 tums pekskärm, är denna högteknologiska backkamera en av de säkraste och smartaste bil prylar som finns. Köp här

backspegel
Kraftfull och snabb GPS: Inget behov av att köpa en separat GPS-enhet längre. Allt-i-ett backspegeln kit levereras med korrekt och tillförlitlig GPS-navigering med en MStar MSB2521 500 MHz processor för snabb och up-to-date riktningar som finns till hands.
Utan behov av en separat GPS-enhet, ser instrumentpanelen också snygg och bekväm ut.
Backkamera: Inga fler blinda fläckar och inga misstag vid parkering nära andra objekt. Den 480 Linje trådlösa backkamera kan du se allt direkt bakom bilen.
Parkera din bil är mycket mer säkert och bekvämt. Kraften i Bluetooth: finns telefon samtal säkert och enkelt med den här Bluetooth backspegeln.
Anslut bara din Bluetooth-aktiverade mobiltelefon till enheten och du kan tala direkt till andra med mic och lyssna genom högtalarna. Slutligen, ett sätt att hålla koll på vägen utan att skära av kommunikationen mobiltelefon! Säkert och bekvämt placerade: Inget behov av en separat GPS, DVR och backkamera, allt-i-ett backspegeln kit tar hand om allt.
Designad med din säkerhet i åtanke, backspegeln gör att allt finns rakt framför dig, vilket innebär att du kan hålla koll på vägen medans den spårar din destination. Köp här